Bestuur

Tamara-van-Schilt-Mol

(interim) Voorzitter

Ik ben Tamara van Schilt-Mol (1978). In het dagelijks leven ben ik associate lector, in mijn TheaterRijk-leven was ik onder andere een geestelijk gestoorde styliste, een woonwagenbewoonster, een dame van adel en de in het land van Oz verdwaalde Dorothy.

Al sinds de start van TheaterRijk ben ik algemeen bestuurslid. Op dit moment vervul ik binnen het bestuur de rol van interim-voorzitter.

foto voor website 2

Secretaris

Mijn naam is Annemarie Wolvekamp (1978) en ik ben sinds de oprichting betrokken bij TheaterRijk. Als secretaris in het bestuur en als zangcoach/zangrepetitor achter de schermen en als castlid bij de Musicalgroep Volwassenen op het toneel. Ik ben erg trots op de shows die we ieder jaar weer met onze groepen neerzetten en hoop dat we dit nog lang mogen blijven doen.

Linda_van_Loon

Penningmeester

Mijn naam is Linda van Loon (1982). Vijf jaar geleden ben ik bij TheaterRijk gekomen. Al een aantal jaren speel ik nu dus mee. Daarnaast heb ik ook de kapsels voor de shows verzorgd en ben ik bij de volwassenengroep verantwoordelijk voor het oefenen van de dansen die de choreografe ons aanleert. Sinds twee jaar ben ik lid van het bestuur als penningmeester van TheaterRijk.

Anton Wolvekamp2

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Anton Wolvekamp (1976). Ik ben auteur, componist, selfmade regisseur,
(muziek) leerkracht primair onderwijs en Rots en Water trainer. Ik ben een van de oprichters van Stichting TheaterRijk, een bijzondere, creatieve plek waar musicals en (artistieke) dromen samen komen. Als regisseur van de Jeugd, Jongeren en de Theaterweek schrijf ik musicals op maat en zie ik het als een uitdaging om de muzikale en theatrale ontwikkeling van onze jonge talenten te stimuleren en ze in hun kracht te laten schitteren op het podium!

sascha

Algemeen bestuurslid

Ik ben Sacha Zimmerman (1973). Ik ben met TheaterRijk in aanraking gekomen door mijn dochter (11) die graag in musicals wil spelen en wij in onze zoektocht samen bij TheaterRijk uitkwamen. In het dagelijks leven ben ik directiesecretaresse bij een groentezadenveredelingsbedrijf. Een jaar geleden heb ik me bij het bestuur aangesloten als algemeen bestuurslid. Een hele andere sector, maar door de afwisseling erg leuk!

Marlene_ansems

Algemeen bestuurslid

Ik ben Marlene Anssems (1978) en ik heb 6 jaar bij Stichting Theaterrijk gespeeld. Vanaf januari 2020 heb ik me aangesloten bij het bestuur.
Nadat ik ben gestopt als spelend lid wilde ik toch betrokken blijven bij TheaterRijk. Ik vind het heel mooi om te zien hoe onze 3 musicalgroepen steeds opnieuw op het podium staan.
Samenwerken is hierbij een belangrijke factor. En als bestuurslid vind ik dat ook erg van belang.
In het dageljks leven ben ik groepsleerkracht op een basisschool. Het lesgeven en onderdeel zijn van het bestuur is goed te combineren.
Het is steeds weer gaaf om er samen iets moois van te maken!