Headshot Sjors Wijers

“Mijn naam is Sjors Wijers. Ik ben de huidige regisseur van de volwassenen van TheaterRijk.
Ik ben in 2012 afgestudeerd aan de Academie voor Theater in Tilburg. Sindsdien ben ik werkzaam als acteur, theaterdocent en uiteraard regisseur. Zo ben ik als regieassistent en acteur werkzaam geweest voor de productie West Side Story, wat speelde in Het Concertgebouw Amsterdam ter ere van hun 125-jarig bestaan. Ook was ik te zien op verschillende filmfestivals in Noord-Amerika, waar ik de hoofdrol speelde in een korte film, die opgenomen is in Singapore. Op dit moment ben ik als
acteur verbonden aan Theater AanZ, waarmee ik educatieve voorstellingen op middelbare scholen speel, en de Efteling. Als docent geef ik workshoppen en trainingen op verschillende locaties en als regisseur ben ik op dit moment bezig met mijn derde productie bij Musicalgroep Colours uit Apeldoorn.
Ik heb Stichting TheaterRijk leren kennen sinds hun uitvoering van Diep in het woud. Vervolgens ben ik tijdens de repetities van Bad Girls een aantal keer langsgekomen voor spelcoaching en ben ik voor de huidige productie (12 Femmes) gevraagd om de regie te verzorgen. Ook heb ik een aantal keer workshops mogen gegeven aan de jongeren van Stichting TheaterRijk (onder regie van Anton Wolvekamp).”

Anton Wolvekamp2

“Mijn naam is Anton Wolvekamp. Ik ben auteur, componist, selfmade regisseur, (muziek)leerkracht primair onderwijs en Rots en Water trainer. Ik ben een van de oprichters van Stichting TheaterRijk, een bijzondere, creatieve plek waar musicals en (artistieke) dromen samen komen. Als regisseur van de Musicalgroep Jeugd, Musicalgroep Jongeren en de Theaterweek schrijf ik musicals op maat en zie ik het iedere keer weer als een uitdaging om de muzikale en theatrale ontwikkeling van onze jonge talenten te stimuleren en ze in hun kracht te laten schitteren op het podium!”