Creatieve team

IMG_2832

Kayra den Draak

Regie - Jeugd

Mijn naam is Kayra den Draak, ik maak nu al een aantal jaar de choreo’s bij de jeugd- en jongerengroepen van TheaterRijk. Toen ik 4 jaar was, begon ik met dansen en sindsdien ben ik nooit meer gestopt. Ik heb verschillende lessen in Ballet, Jazz, Hiphop, Streetdance, Musicaldans, Breakdance en Improvisatie gehad en wil mijn ervaringen ook heel graag doorgeven aan anderen. Dat doe ik dan ook bij TheaterRijk met heel veel plezier!

Anton Wolvekamp2

Anton Wolvekamp

Regie - Jongeren

Mijn naam is Anton Wolvekamp. Ik ben in 2019 afgestudeerd aan de Academie voor Muziekeducatie van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg en ben daar momenteel werkzaam als docent muziekdidactiek, onderzoeksbegeleider en stagecoach. Daarnaast werk ik als docent muziek en studieloopbaanbegeleider op Pabo Avans Hogeschool in Breda. Ik ben een van de oprichters van Stichting TheaterRijk, een bijzondere, creatieve plek waar musicals en (artistieke) dromen samen komen. Als regisseur van de Musicalgroep Jongeren schrijf ik musicals op maat en zie ik het iedere keer weer als een uitdaging om de muzikale en theatrale ontwikkeling van onze talenten te stimuleren en ze in hun kracht te laten schitteren op het podium!

Sjors_Wijers

Sjors Wijers

Regie & Choreografie - Volwassenen

Mijn naam is Sjors Wijers. Ik ben de huidige regisseur van de volwassenen van TheaterRijk.
Ik ben in 2012 afgestudeerd aan de Academie voor Theater in Tilburg. Sindsdien ben ik werkzaam als acteur, theaterdocent en uiteraard regisseur. Zo ben ik als regieassistent en acteur werkzaam geweest voor de productie West Side Story, wat speelde in Het Concertgebouw Amsterdam ter ere van hun 125-jarig bestaan. Ik was te zien op verschillende filmfestivals in Noord-Amerika, waar ik de hoofdrol speelde in een korte film, opgenomen in Singapore. Op dit moment ben ik als acteur verbonden aan Theater AanZ, waarmee ik educatieve voorstellingen op middelbare scholen speel, en de Efteling. Als docent geef ik workshoppen en trainingen op verschillende locaties.
Ik heb Stichting TheaterRijk leren kennen sinds hun uitvoering van Diep in het woud. Vervolgens heb ik voor Bad Girls spelcoaching gegeven. Ook heb ik een aantal keer workshops mogen gegeven aan de jongeren van Stichting TheaterRijk.

Niels Jacobs

Niels Jacobs

Zang - Volwassenen

Mijn naam is Niels Jacobs. Ik ben dit jaar de zangdocent bij de volwassenen van TheaterRijk. In 2008 ben ik afgestudeerd aan het Fontys Conservatorium, afdeling Muziektheater. Na deze studie heb ik als uitvoerend acteur / zanger in verschillende musicalproducties gespeeld, zowel in de grote theaters (o.a. Les Misérables,Tanz der Vampire, Wicked) als in de kleine zalen (o.a. De Gebroeders Leeuwenhart, Krabat). Daarnaast ben ik te zien geweest in de televisieserie ‘Wolfseinde’ en de derde editie van ‘The Passion’. In 2010 heb ik een masterstudie ‘zang’ afgerond én ben ik me tevens gaan focussen op het lesgeven. Sinds 2012 ben ik als zangdocent verbonden aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten (afdeling Docent Muziek).
Via mijn werk als docent ben ik ook bij TheaterRijk beland, al sinds de oprichting heb ik per jaar enkele workshops gegeven en de laatste jaren ben ik eveneens als regisseur verantwoordelijk geweest voor de laatste twee producties (Diep in het woud en Bad Girls).

Annemarie_wolvekamp

Annemarie Wolvekamp

Zangcoach - Volwassenen

Mijn naam is Annemarie Wolvekamp en ik ben sinds de oprichting betrokken bij TheaterRijk. Als secretaris in het bestuur en als zangcoach/zangrepetitor achter de schermen en als castlid bij de Musicalgroep Volwassenen op het toneel. Ik ben erg trots op de shows die we ieder jaar weer met onze groepen neerzetten en hoop dat we dit nog lang mogen blijven doen.

Danielle-blackwhite

Danïelle van der Werf

Danscoach - Volwassenen

Mijn naam is Daniëlle van der Werf. Op mijn 11e ben ik begonnen met dansen en heb vervolgens ruim 25 jaar meegedraaid in de majorette/twirlwereld. Destijds vrij snel begonnen met lesgeven, diverse opleidingen gevolgd en aan vele wedstrijden deelgenomen, individueel en in groepsverband. Naast TheaterRijk doe ik nog aan Club Fïesta en Dance bij de sportschool, ook iets met dans dus en een poging mijn conditie te verbeteren. En verder… vooral druk met mijn eigen winkel en webshop Zo leuk.