Creatief team

Jeugd

Anton Wolvekamp2

Regisseur & Zang

Mijn naam is Anton Wolvekamp. Ik ben auteur, componist, selfmade regisseur, (muziek)leerkracht primair onderwijs en Rots en Water trainer. Ik ben een van de oprichters van Stichting TheaterRijk, een bijzondere, creatieve plek waar musicals en (artistieke) dromen samen komen. Als regisseur van de Musicalgroep Jeugd, Musicalgroep Jongeren en de Theaterweek schrijf ik musicals op maat en zie ik het iedere keer weer als een uitdaging om de muzikale en theatrale ontwikkeling van onze jonge talenten te stimuleren en ze in hun kracht te laten schitteren op het podium!

IMG_2832

Choreograaf

Mijn naam is Kayra den Draak, ik maak nu al een aantal jaar de choreo’s bij de jeugd- en jongerengroepen van TheaterRijk. Toen ik 4 jaar was, begon ik met dansen en sindsdien ben ik nooit meer gestopt. Ik heb verschillende lessen in Ballet, Jazz, Hiphop, Streetdance, Musicaldans, Breakdance en Improvisatie gehad en wil mijn ervaringen ook heel graag doorgeven aan anderen.
Dat doe ik ook bij TheaterRijk met heel veel plezier! Ik maak de choreo’s voor verschillende nummers in de musicals en leer die daarna Zo maken we er samen een super toffe show van!