Nieuws

 

Stichting TheaterRijk last een pauze in want er zijn helaas te weinig leden om te starten in september.

Afgelopen maandag hebben we als bestuur van Stichting TheaterRijk moeten besluiten dat het niet verantwoord is om in september te starten met repetities voor een concert of voorstelling.

Dit besluit is het gevolg van het lage aantal voorlopige aanmeldingen voor het Theater Kerstconcert, dat eind van dit jaar gehouden zou worden. Maar ook het feit dat er nog geen docenten zijn gevonden die de lessen vanaf september kunnen verzorgen.

Eigenlijk zien we de afgelopen 2 jaar al een forse terugloop van het aantal leden. Dit voorjaar is daarom nog geprobeerd om een aantal workshops te organiseren met als belangrijkste doel, de bestaande leden te behouden en eventuele nieuwe geïnteresseerden te laten zien wat TheaterRijk inhoudt. Uiteindelijk zijn deze workshops vanwege onvoldoende animo niet doorgegaan.

We kunnen daarom niet anders dan te besluiten om niet te starten met een nieuwe reeks repetities vanaf September. 

Wat de toekomst ons zal brengen, weten we op dit moment niet. Maar we stoppen niet met de stichting TheaterRijk en proberen als bestuur om actief te blijven.  We gaan er in ieder geval alles aan doen, binnen onze mogelijkheden, om TheaterRijk nieuw leven in te blazen.

Wil je meedenken of heb je al goede idee├źn over de toekomst van TheaterRijk?
Mail dan naar info@theaterrijk.nl

Het Bestuur van Stichting TheaterRijk.

Onze groepen

Galerij 2 + HOME Jeugd

Jeugd

De Musicalgroep Jeugd is er voor alle kinderen van 8 t/m 12 jaar die het leuk vinden om in een musical te spelen en op te treden.

Galerij 1 + HOME Jongeren

Jongeren

De Musicalgroep Jongeren is er voor alle jongeren van 12 t/m 18 jaar die hun zang-, dans- en acteertalent verder willen ontwikkelen. 

Galerij 3

Volwassenen

De Musicalgroep Volwassenen is er voor volwassenen vanaf 18 jaar die graag zingen, dansen en acteren.

 

Recente shows

De Jongeren presenteren “Dusney”

Op zaterdag 24 juni hebben de Jongeren weer een spetterende show neergezet. Binnenkort volgen de Foto’s.