Vandaag geen verhaal over onze repetitie.
Vandaag wil ik iets anders vertellen.
En dat doe ik niet omdat onze dansjuf Tanja ziek was, wat we natuurlijk wel heel jammer vonden.
Ook doe ik het niet omdat de repetitie gisteren dus niet doorging want TheaterRijk is zo professioneel dat de repetitie gewoon overgenomen werd door een fantastische andere dansjuf: onze eigen Linda.
En ik doe het zeker niet omdat gisteren te saai voor woorden was want onze repetities van TheaterRijk zijn altijd enerverend.

Nee, ik ga het over iets anders hebben omdat het me zo na aan het hart ligt.
Iets wat ik graag met u deel.
Iets waar ik graag reclame voor maak.

Nee, u hoeft niet bang te zijn, ik ga niet weer een heel blog over SponsorKliks praten. Daarover kunt u genoeg lezen in het blog van 21 maart. 
Uiteraard kunt u nog wel gewoon bestellen via SponsorKliks voor TheaterRijk. Dit kunt u doen door…

Naar de website van TheaterRijk te gaan!

Die zag u niet aankomen he?

Het nieuwtje waar ik u over wil vertellen is namelijk dat TheaterRijk een geweldig nieuwe site heeft. Een website met de briljante naam: www.theaterrijk.nl
Voor onze trouwe aanhang zal deze naam niet nieuw zijn. We hadden tenslotte al een website waarop wat informatie te vinden was. Maar die site was nodig toe aan wat verbetering.
Op zich was dat ook niet zo gek want ondertussen bestaat TheaterRijk al bijna 10 jaar…
(Ik voel een feestje opkomen…)
En zoals bij TheaterRijk past, gingen ze op zoek naar iemand die meer verstand van websites heeft dan wij.
En die vonden ze eigenlijk heel dichtbij.
Namelijk in het orkest!

Vorig jaar speelden de volwassenen, zoals u misschien nog weet, Bad Girls, de Musical met live muziek. Tijdens deze unieke ervaring leerden wij Menno kennen die fluitend door het leven gaat. Nu bleek dat Menno niet alleen creatief met zijn adem is maar ook nog eens heel goed zijn weg weet in de websites. En hij was ook nog eens zo lief om dat talent voor TheaterRijk in te willen zetten.

En geloof me, het is zo snel gezegd:
Hij heeft onze website gebouwd.
Maar zo snel gaat dat niet. Het is geen kwestie van wat blokjes op elkaar en je hebt een toren. Hij heeft heel wat van zijn vrije tijd in onze geweldige nieuwe website gestoken en we zijn zó blij met hem!
Een geweldig applaus voor Menno! (klapt u even mee?)

Menno werd bij het maken van de website geholpen door wat dames van de PR, Ingrid en Miranda. Die laatste dame is, zoals u misschien nog uit een eerder blog weet, zelf ontwerpster van beroep en eigenaresse van Studio Pienter in Rijen. Zij vond het eigenlijk wel een leuk idee om dan TheaterRijk helemaal in een nieuw jasje te steken. Alsof het niks was, ontwierp zij dus ook nog eens een nieuw logo en toen was het plaatje compleet.
Dank Miranda, voor al het werk dat ook jij in de website hebt gestoken!

TheaterRijk is écht Rijk met zulke lieve mensen om zich heen!

En omdat we zoveel mogen ontvangen, willen we ook graag wat delen.
Komende week lopen de leden van TheaterRijk langs de deuren van Rijen voor het Prins Bernhard Cultuurfonds, de Anjeractie.
Als u dus nu de tijd neemt om onze site even op uw gemak te gaan bekijken kunt u ons, als we langs komen voor de Anjeractie, vertellen wat u van onze nieuwe website vindt!

Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *