Wil jij TheaterRijk financieel helpen? Dan kan dat zonder dat het jou geld kost!
Koop jij online? Koop dan via SponsorKliks.

Geld verdienen voor TheaterRijk via SponsorKliks is heel eenvoudig. Hierboven staat een visuele uitleg van SponsorKliks. Als je op deze uitleg klikt, kom je op een pagina met een overzicht van webwinkels. Als je via één van deze winkels een product koopt, krijgt TheaterRijk een deel van het te betalen bedrag, zonder dat het jou iets kost.

 

Je kunt ook de app van SponsorKliks downloaden. De app is gratis verkrijgbaar voor Android– en Apple iOS-apparaten. Na installatie van de app hoef je maar één keer je sponsordoel te selecteren. De app toont altijd de actuele stand van de inkomsten en je kan direct winkelen of de prijs van een product vergelijken zodat je niet teveel betaalt. Ook word je op de hoogte gehouden van transacties van jouw sponsordoel en ontvang je af en toe aanbiedingen. Mocht je die niet willen ontvangen, dan kan je dat in de app-instellingen uitzetten.

 

LET OP: volg altijd de link vanuit SponsorKliks, deze gaat altijd naar een website en nooit naar een app van een winkel. Door via de app van een winkel te bestellen vervalt namelijk de commissie.