MUSICALGROEPEN VOOR JEUGD, JONGEREN EN VOLWASSENEN

 

Stichting TheaterRijk is opgericht op 30 maart 2010. TheaterRijk biedt musicalactiviteiten aan voor jeugd, jongeren en volwassenen in Midden-Brabant. Op hoogwaardig artistiek niveau kunnen zowel beginners als gevorderden zich ontwikkelen in de disciplines zang, spel en dans.

 

De doelstelling van TheaterRijk is om iedereen die een passie heeft voor musical zich, onder begeleiding van een deskundig team, te ontwikkelen in de drie disciplines van musical. Het gaat hierbij zowel om kinderen (vanaf 8 jaar), als om jongeren en volwassenen.

 

Dit bereiken we door de inzet van het veelzijdige artistiek team. Dit team bestaat uit zowel amateurs als professionals, waardoor enthousiasme, gedrevenheid en deskundigheid van de dagelijkse artistieke leiding gebundeld worden met de expertise van de bij het artistieke team betrokken professionals.

 

Stichting TheaterRijk biedt cursussen aan in Rijen voor drie leeftijdsgroepen; jeugd van 8 t/m 12 jaar, jongeren van 12 t/m 18 jaar en volwassenen vanaf 18 jaar.

 

De cursussen van Stichting TheaterRijk worden aangeboden in Rijen. Alle repetities en de voorstellingen vinden plaats in Cultureel Centrum De Boodschap. Als verzamelplaats voor allerlei maatschappelijke en culturele verenigingen, is De Boodschap het bruisende culturele hart van Rijen.

 

Bij voldoende belangstelling organiseert TheaterRijk in Rijen in de zomervakantie de Theaterweek . Deze week is er voor kinderen van 8 t/m 15 jaar die het leuk vinden om een hele week intensief met musical bezig te zijn. Dagelijks repeteren de kinderen aan een verrassende, en speciaal voor hen geschreven, musical. Natuurlijk wordt de week afgesloten met een spetterend optreden.

“MUSICAL IS MAGISCH”

Somewhere over the rainbow… Daar waar muziek, drama, dans en beeld één worden, ligt het goud voor het oprapen. Musical is magisch!