rommel

Dit was het beeld van de avond vandaag.
Overal waar je maar keek lag er kleding. Schoenen, broeken, shirtjes, rokjes, nog meer shirtjes… Geen stoel was nog vrij.
“Maar liep iedereen dan naakt rond?” vraagt u zich misschien af.
Nee hoor, wees gerust.
We kunnen het goed met elkaar vinden maar zo goed nu ook weer niet!

Nee, vandaag was weer Ank-dag.
Ank, onze dame van de kleding, had ons een paar weken achter de (gevangenis)vodden aangezeten en vandaag stond dus iedereen in kleding te oefenen. Omdat nog niet precies vast stond wat iedereen aan moest, hadden meerdere mensen meerdere outfits bij zich die door Ank gekeurd werden. Daarnaast waren er ook nog behulpzamere mensen die meerdere outfits voor meerdere mensen bij zich hadden.. snap u hem nog? In ieder geval betekende het veel, heel veel tassen!

 

Het zijn altijd wat rommelige momenten als er overlegmomenten zijn over de kleding maar dat levert wel grappige situaties op.

Zo maakte Nienke zich druk over het feit dat ze een half uur langer op de schoenen moest lopen toen werd gezegd dat we na de pauze nog een line-up in kleding deden. Niels herinnerde haar er vervolgens fijntjes aan dat ze straks in juni een heel weekend er op moet spelen.

Lisa’s karakter bleek, tot vreugde van Lisa, ineens een transformatie door te maken van nette dame naar autostelende automonteur. Om een of andere reden was ze hier super blij mee. Het was alleen niet duidelijk of ze zo blij was vanwege de andere kledingkeuze die ontstond of gewoon omdat ze dan schaamteloos op het podium in haar neus kon pulken.

Daisy daarentegen leek bijna de adviezen van Ank in de wind te slaan en zocht online een outfit met rendieren uit.

En Lora… nou ja kijkt u zelf maar:

Lora kleding

Toen Ank tevreden naar huis ging, speelden wij weer een doorloop van de scenes die we al hadden doorgenomen.

Even was er nog een ongemakkelijk momentje tussen Niels en Marlene waarbij ik me toch weer zorgen ging maken over hun relatie. Had Niels al eerder (zoals u in het blog van 11-10 kunt terug lezen) Marlene het dubieuze advies gegeven haar kooi open te zetten, vandaag werd de relatie door hem nog wat scherper gezet.
Marlene had namelijk een opmerking in de groep gemist en vroeg dus na een pauze ineens blij: “O dus we mogen onze kleren wel uittrekken?” Waarop Niels droog antwoordde dat ze dan wel even iets anders áán moest trekken. Uiteraard leverde dit weer een van de bekende verontwaardigde blikken op van Marlene.

Aangezien ik vanzelfsprekend geen partij wil trekken in dit blog zal ik zeggen dat de uitspraak van Marlene misschien  wat onhandig was geformuleerd én dat Niels bij zijn opmerking misschien even had moeten knipogen zodat Marlene wist dat het om een grapje ging en ze niet werd uitgemaakt voor sl… eh ordinaire dame die zo maar in haar blootje voor een groep zou gaan staan.

Want zo is ze natuurlijk helemaal niet.

Dat spéélt ze alleen maar.

Maar goed, we konden opnieuw opgelucht ademhalen. Na wat zenuwachtig gelach van de groep, kwam Niels er weer mee weg en besloot Marlene gewoon mee verder te spelen.

Iedereen is het incident dus zonder kleerscheuren doorgekomen.

 

En daar zal Ank dan weer blij om zijn!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *