Bent u de afgelopen week ook zo extreem blij geweest?
Zingend opgestaan omdat u weer een dag mocht?
Ik snap het wel hoor.
Die Sponsorkliks zijn een geweldig excuus om allemaal nieuwe dingetjes te kopen, elke dag weer. Je doet het tenslotte niet voor jezelf maar voor onze geweldige stichting… een goed doel. Liefdadigheid!
Toch wil ik u vragen er nu mee te stoppen.
Nou ja, het komende kwartiertje alleen maar hoor, zodat u dit blog even kunt lezen. Daarna mag u weer helemaal los gaan via de website www.Sponsorkliks.com (Niet vergeten bij ‘Wie wilt u sponsoren’ Stichting TheaterRijk in te vullen hoor!)

Overigens dacht ik gisteravond even dat ik een categorie gemist had op Sponsorkliks. Er waren namelijk meerdere dames de laatste dagen naar de kapper geweest. Maar aangezien Sponsorkliks alleen over online verkoop gaat, bleek dit gewoon een toevalligheid.
Nadat we elkaar allemaal even hadden bewonderd was er nog enige hilariteit aangezien Danielle te laat was. Toen iemand zich afvroeg waar Danielle bleef werd geopperd dat Linda haar misschien was vergeten en dat Danielle nog met het verf in het haar in de kapsalon zat te wachten tot Linda verder ging met het blonderen.
(U wist dat misschien niet maar Linda is een geweldig vaardige kapster met haar eigen kapsalon in Rijen, Deja Vu)

Maar goed, gisteravond begon dus diezelfde Linda de repetitie met het oefenen van de dans die Tanja ons had aangeleerd.
De dans bleek er nog niet helemaal in te zitten maar met de nodige herhaling ging het toch ergens op lijken. Dat werd overigens ook wel tijd aangezien Tanja volgende week alweer komt en we natuurlijk wel diepe indruk op haar willen maken. En dan niet omdat we zo onnoemelijk onhandig zijn natuurlijk hè!

Linda had er overigens nog wel een aardige kluif aan.
Na een gezamenlijk begin bleek iedereen ineens allemaal de pasjes in andere volgordes te dansen. Stap voor stap wist Linda dit weer recht te trekken.
Miranda C was regelmatig haar plek in de groep kwijt en danste uiteindelijk de sudoku. Net als de cijfertjes moest ze op een lijn staan met de dames voor en achter haar en links en rechts… Maar ze moest ook netjes in een schuine lijn staan wat weer tot verwarring leidde want daar letten de cijfers in een sudoku toch niet op?
En Nienke ging van dans spontaan over in interieurdesign toen ze de chasse verwarde met een plissé.

Overigens was Nienke weer helemaal op dreef vanavond. Nadat de groep een discussie had over plaatsen in een scene en gevraagd én nagekeken werd of we er de vorige keer een foto van hadden gemaakt, kwam Nienke er vrolijk achteraan met de vraag of we er geen foto van hadden gemaakt.
En toen Sjors wilde beginnen met een nieuwe scene, riep Nienke dat ze haar script vergeten was om vervolgens lachend naar een tafel bij Sjors te rennen en te roepen “O, daar ligt hij” waarna ze haar script pakte die nog open lag op de bladzijde waar we waren omdat ze hem net daarvoor al had gebruikt.
Eigenlijk is Nienke meestal wel blij als we repetitie hebben.
Heel blij.
Ik begin te vermoeden dat Nienke geen Sponsorkliks nodig heeft om een hele week blij te zijn…

Toen Sjors weer met ons verder ging was er ook gelijk veel blije energie.
Ik weet niet of Sjors Sponsorkliks-blij was maar hij was zeker Sjors-blij.
Hij noemde het moeilijk lied Padam Padam een leuke uitdaging, maakte Miranda C helemaal blij omdat ze een keer in het midden mocht staan, kreeg óf gaf complimentjes aan zijn horloge (dat werd niet helemaal duidelijk) en oordeelde luchtig dat de deze avond afwezige Niels tijdens onze show het vervelend klusje maar moest opknappen.

Aan het einde van de repetitie liet hij ons in groepjes werken.
Beneden in een kamertje gingen drie dames ‘de leuke uitdaging’ van Padam Padam aan terwijl boven Nienke en Linda stonden te schreeuwen “Mag niet, mag niet, mag niet!
Ook liet Sjors Roos haar nummer zingen. Het klonk geweldig!
Maar Sjors nam geen genoegen met geweldig. Hij wilde er nog meer uithalen. Met behulp van wapperende armen en het afpellen van de schil van een ui ging hij voor nog meer diepgang in het nummer.

Toen de repetitie omgevlogen was en iedereen naar huis ging, sprak de PR groep Sjors nog even aan. Zij wilden namelijk laten zien dat ze ook heel blij waren.
Met behulp van een hele creatieve Miranda M waren zij de hele dag bezig geweest met het maken van de poster en flyers voor de show. Altijd een leuke bezigheid maar als je gebruik mag maken van iemand die daar gewoon zo’n beetje haar werk van heeft gemaakt stijgt het wel naar een heel ander niveau.
Dan is het niet meer een poster van TheaterRijk.
Dan is het een poster van TheaterRijk… mét dank aan Studio Pienter!
Want ja, u wist dat misschien niet maar Miranda M is een geweldig creatieve fotograaf en grafisch ontwerper met haar eigen bedrijf, Studio Pienter, in Rijen.

Mmmm, Sponsorkliks, Kapsalon Deja Vu, Studio Pienter… Dat PR-gedoe gaat me steeds beter af!
Misschien moet ik de drie bovenstaande bedrijven een vergoeding gaan vragen voor de reclame die ik voor ze heb gemaakt…
😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *